Πολιτική Απορρήτου και Cookies

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Εισαγωγή

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας είναι η εταιρεία ΠΡΕΒΕΛΙΑΝΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. – CRETAN MYRON, που εδρεύει στην Αυγενική Μαλεβιζίου, Τ.Κ. 700 11, Ηράκλειο Κρήτης, Τηλ.  2810 792040, e-mail: info@cretanmyron.gr,  ΑΦΜ  998865342.

Η  εταιρεία μας ειδικεύεται στην τυποποίηση εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και γι’ αυτό   συλλέγει, τυποποιεί και εμπορεύεται -εγγυημένα- μόνο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κορυφαίας ποιότητας -από τις πιο ονομαστές περιοχές της Κρήτης- σε συνεργασία πάντα με ελαιουργεία επιλεγμένα και πιστοποιημένα από την Agrocert. Συνεργαζόμαστε με παραγωγούς, ελαιουργεία, ερευνητές και εμπειρογνώμονες από τις πιο ξακουστές και πολυβραβευμένες περιοχές, από τη μια άκρη της Κρήτης μέχρι την άλλη. Οι κύριες περιοχές είναι: Σητεία, Πεζά, Βιάννος και Κολυμβάρι. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως μόνο τα καλύτερα κρητικά ελαιόλαδα θα επιλεχθούν για το MYRON.

Στις καθημερινές δραστηριότητες μας επεξεργαζόμαστε δεδομένα που αφορούν φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων:

  • Πελάτες
  • Επισκέπτες της ιστοσελίδας μας
  • Άλλα ενδιαφερόμενα μέρη (υπάλληλοι, προμηθευτές)

Η Εταιρεία μας συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (2016/679 Ε.Ε. GDPR) και κάθε άλλη ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία που αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων, των ηλεκτρονικών επικοινωνιών κλπ. και δεσμεύεται ότι θα διασφαλίζει ανά πάσα στιγμή την προστασία των Δεδομένων σας:

  • Τα δεδομένα συλλέγονται για συγκεκριμένους, σαφείς και νόμιμους σκοπούς και δεν υφίστανται περαιτέρω επεξεργασία με τρόπο ασυμβίβαστο προς τους σκοπούς αυτούς.
  • Συλλέγουμε τα απαραίτητα, για κάθε σκοπό επεξεργασίας δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και τα επεξεργαζόμαστε νόμιμα, δίκαια και με τρόπο διαφανή σε σχέση με τα υποκείμενα των δεδομένων.
  • Φροντίζουμε να είναι, κατά το δυνατόν, ακριβή και ενημερωμένα και τα διατηρούμε μόνο για το χρονικό διάστημα που είναι αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία.
  • Σε κάθε περίπτωση, το κριτήριο που χρησιμοποιούμε για τον προσδιορισμό της περιόδου αποθήκευσης βασίζεται και λαμβάνει δεόντως υπόψη την ανάγκη συμμόρφωσης με κάθε σχετική νομική απαίτηση καθώς και την αρχή ελαχιστοποίησης των δεδομένων.
  • Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα ηλεκτρονικά και χειροκίνητα και λαμβάνουμε κάθε πρόσφορο μέτρο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και κατά της τυχαίας απώλειας, καταστροφής ή ζημίας, χρησιμοποιώντας κατάλληλα τεχνικά ή οργανωτικά μέτρα .

 

Συλλογή, σκοπός, νομική βάση της επεξεργασίας και χρόνος τήρησης των δεδομένων σας

  1. Δεδομένα που συλλέγουμε αυτόματα μέσω της ιστοσελίδας μας

Ο ιστότοπος www.cretanmyron.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) το οποίο χρησιμοποιεί μεθόδους κρυπτογράφησης των δεδομένων που ανταλλάσσονται μεταξύ δύο συσκευών (συνηθέστερα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών), εγκαθιδρύοντας μία ασφαλή σύνδεση μεταξύ τους μέσω του διαδικτύου, που έχει ως αποτέλεσμα την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, ο διακομιστής μας συλλέγει τα λεγόμενα αρχεία καταγραφής του διακομιστή, (log files) και συγκεκριμένα:

  • Ημερομηνία και ώρα εισόδου στον ιστότοπο.
  • Ο όγκος των δεδομένων που αποστέλλονται σε bytes.
  • Το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιήσατε για την είσοδό σας στον ιστότοπο.
  • Διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP address), όταν εισέρχεστε στον ιστότοπο. Η διεύθυνση IP είναι προσωπικά δεδομένα μαζί με την ημερομηνία και ώρα της επίσκεψής σας, αν και εμείς δεν μπορούμε να σας εντοπίσουμε μόνο με αυτά τα δεδομένα.

Η νομική βάση για την οποία συλλέγουμε τη διεύθυνση IP σας και τη διατηρούμε σε ειδικά αρχεία (αρχεία καταγραφής) είναι το νόμιμο συμφέρον μας για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια δικτύων, πληροφοριών και υπηρεσιών από τυχαία γεγονότα ή παράνομες ή κακόβουλες ενέργειες που συμβιβάζουν τη διαθεσιμότητα, την αυθεντικότητα, την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των αποθηκευμένων ή μεταδιδόμενων δεδομένων (π.χ. έλεγχος επιθέσεων ddos “άρνηση εξυπηρέτησης”), καθώς και η νομική υποχρέωσή μας να παρέχουμε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (GDPR άρθρο 6 παράγραφος 1 περίπτωση στ΄ και γ΄). Τα δεδομένα δεν θα μεταφερθούν ούτε θα χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να ελέγξουμε τα αρχεία καταγραφής διακομιστών (αρχεία καταγραφής διακομιστών) εάν εντοπιστούν συγκεκριμένες ενδείξεις μη εξουσιοδοτημένης χρήσης.

  1. Δεδομένα Πελατών

Όταν επισκέπτεστε την εταιρεία μας μπορούμε να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα σας όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, και ενδεχομένως άλλα στοιχεία επικοινωνίας.

Σκοπός της επεξεργασίας των δεδομένων σας είναι η πώληση σε εσάς των αιτούμενων προϊόντων μας και νομική βάση της επεξεργασίας η εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης (άρθρο 6 παρ. 1β’ και 9 παρ. 2η΄ ΓΚΠΔ). Χρόνος διατήρησης των δεδομένων σας είναι όσο προβλέπεται από τη φορολογική νομοθεσία.

  1. Δεδομένα που συλλέγουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή για την αποστολή νέων μας (newsletter)

Στο πλαίσιο επικοινωνίας μεταξύ μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με τη φόρμα επικοινωνίας του ιστοτόπου μας ή για την αποστολή newsletter,  συλλέγουμε το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάθε άλλη πληροφορία που μας παρέχετε. Αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να ανταποκριθούν στο αίτημά σας. Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι η συγκατάθεσή σας (ΓΚΠΔ, άρθρο 6 παρ. 1α) . Τα δεδομένα σας θα διαγραφούν μετά την τελική επεξεργασία της επικοινωνίας μας, ή όταν εσείς το θελήσετε. Αυτό θα συμβεί μετά την ολοκλήρωση του σκοπού και του πεδίου εφαρμογής της επικοινωνίας μας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν νομικές απαιτήσεις για την αποθήκευση τέτοιων δεδομένων.

  1. Επεξεργασία δεδομένων για αγορές από το e-shop

Εάν προβείτε σε μία εξ αποστάσεως αγορά προϊόντων   από την ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα προβούμε σε επεξεργασία των δεδομένων σας με σκοπό την εκτέλεση της αγοράς  οπότε νόμιμη βάση της επεξεργασίας θα είναι και η εκτέλεση σύμβασης κατ’ εφαρμογή του άρθρου 6 παρ. 1β του ΓΚΠΔ. Σε κάθε περίπτωση, μετά την πλήρη επεξεργασία της αγοράς και την παράδοση των προϊόντων μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας και των δεδομένων σας με την αποστολή ενός μηνύματος στην προαναφερθείσα διεύθυνση του Υπευθύνου Επεξεργασίας και τα δεδομένα σας θα διαγραφούν εκτός όσων η διατήρηση είναι απαραίτητη όπως για φορολογικούς λόγους και για λόγους απόδειξης.

Για να πραγματοποιηθεί η αγορά θα πρέπει να εγγραφείτε στο e-shop, οπότε θα συλλέξουμε αυτά που  είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της αγοράς σας, δηλαδή το ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση χρέωσης και αποστολής, e-mail, τηλέφωνο. Ενδεχομένως να συλλέξουμε περαιτέρω πληροφορίες που αφορούν οδηγίες για την παράδοση των προϊόντων.

Όσον αφορά τις πληρωμές των προϊόντων που αγοράζετε με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών καρτών, PayPal, μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό το σύστημα  που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας δεν αποθηκεύει  δεδομένα καρτών ή λογαριασμών σε βάση δεδομένων. Η πληρωμή μέσω καρτών διεκπεραιώνεται από την ασφαλή πλατφόρμα πληρωμών του συνεργαζόμενου με εμάς πιστωτικού ιδρύματος ή του PayPal.

  1. Σελίδα στο Facebook

Η Εταιρεία μας διατηρεί Σελίδα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook». Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της σελίδας μας προκειμένου να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας μέσω της επιλογής αποστολής μηνύματος. Προκειμένου να απαντήσουμε στα σχετικά ερωτήματά σας, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε το όνομα χρήστη που έχετε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς και άλλες πληροφορίες που είναι δημόσια διαθέσιμες μέσω του προφίλ σας. Η ίδια η αποστολή μηνύματος με σκοπό την μεταξύ μας επικοινωνία, συνεπάγεται την συγκατάθεσή σας στην ως άνω επεξεργασία των δεδομένων σας.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να «συνδεθείτε» με τη σελίδα μας (πατώντας «προσθήκη»), αυτό συνεπάγεται ότι δίνετε την συγκατάθεσή σας προκειμένου να βλέπετε τα νέα και τις προωθητικές ενέργειες (μέσω newsfeed) που πραγματοποιεί η Εταιρεία μέσω της σελίδας της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιες ενημερώσεις, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να πατήσετε την επιλογή «Διαγραφή» «Unfollow» κλπ.

Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα ασφαλείας (τεχνικά και οργανωτικά) για την ασφάλεια της επεξεργασίας των δεδομένων μέσω του Facebook, όπως ενδεικτικά είναι ο περιορισμός των ατόμων που έχουν πρόσβαση στη διαχείριση του λογαριασμού μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τον τρόπο ή τα μέσα που οι πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης επεξεργάζονται τα δεδομένα σας.  Μπορείτε να ενημερωθείτε για την επεξεργασία των δεδομένων σας μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου Facebook.

  1. Δεδομένα προμηθευτών

Για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης συλλέγουμε τα δεδομένα των προμηθευτών μας όπως ονοματεπώνυμο, επωνυμία, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, στοιχεία αποστολής, οικονομικά δεδομένα, τα οποία μας παρέχετε οι ίδιοι. Νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας είναι η εκτέλεση σύμβασης και οι συμμόρφωσή μας με νομικές υποχρεώσεις (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ. 1β και γ), τα διατηρούμε δε για χρονικό διάστημα έως και δώδεκα έτη από την τελευταία παροχή υπηρεσιών, ή όσο απαιτεί η φορολογική και κάθε άλλη σχετική νομοθεσία.

  1. Υποβολή βιογραφικού σημειώματος

Όταν υποβάλλετε στην Εταιρεία μας μέσω του διαδικτύου ή στα γραφεία μας ένα βιογραφικό σημείωμα, μας παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία που περιλαμβάνονται στο βιογραφικό σας σημείωμα, όπως το όνομα και το επώνυμό σας, την κατάρτιση, την εμπειρία, την εμπειρία, τις επαγγελματικές δεξιότητες και τις προτιμήσεις σας κλπ., καθώς και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που ενδεχομένως θέλετε να μας αποκαλύψετε, όπως η φωτογραφία σας. Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διάστημα έως και τριών ετών για να εξετάσουμε την πιθανότητα να σας προσλάβουμε και η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι η συγκατάθεσή σας καθώς και το αίτημά σας προτού συνάψετε σύμβαση μαζί μας (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ. 1α και 1β).

 

Ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας. Μεταφορές δεδομένων.

Τα δεδομένα σας είναι προσβάσιμα από τους υπαλλήλους μας καθώς και από κάθε άλλο πρόσωπο εξουσιοδοτημένο να επεξεργάζεται τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια των καθηκόντων του. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με τρίτα πρόσωπα, φυσικά ή νομικά, επαγγελματίες, ανεξάρτητους συμβούλους κλπ. τα οποία μας παρέχουν υπηρεσίες εμπορικές, επαγγελματικές ή τεχνικές υπηρεσίες (π.χ. φιλοξενία ιστοσελίδας, λογιστικές υπηρεσίες, υπηρεσίες μεταφοράς-courier) για τους σκοπούς που αναφέρονται πιο πάνω, και υποστηρίζουν την Εταιρεία μας εν όλω ή εν μέρει, σε σχέση με τις δραστηριότητές μας. Κατά περίπτωση τα εν λόγω φυσικά/νομικά πρόσωπα θα ενεργούν ως Από Κοινού ή Ανεξάρτητοι Υπεύθυνοι Επεξεργασίας, Εκτελούντες την Επεξεργασία ή πρόσωπα εξουσιοδοτημένα να επεξεργάζονται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για τους ίδιους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω, με τα ίδια μέτρα ασφάλειας και σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές υποχρεώσεις.

Προτού το τρίτο μέρος λάβει τα Προσωπικά Δεδομένα, θα πρέπει: (1) να ολοκληρώσουμε τον έλεγχο απορρήτου για να αξιολογήσουμε τις πρακτικές απορρήτου και τους κινδύνους που σχετίζονται με αυτά τα τρίτα μέρη (2) να λάβουμε εγγυήσεις με σύμβαση από αυτά τα τρίτα μέρη ότι θα επεξεργάζονται Προσωπικά Δεδομένα σύμφωνα με τις οδηγίες μας και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική και το εφαρμοστέο δίκαιο, ότι θα ειδοποιήσουν αμέσως την εταιρεία μας για τυχόν συμβάντα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή Ασφάλειας, αδυναμία συμμόρφωσης με τα πρότυπα που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική και την υφιστάμενη νομοθεσία, ότι θα συνεργαστούν για την επανόρθωση οποιουδήποτε τέτοιου περιστατικού, ότι θα μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε στα δικαιώματα των ατόμων που ορίζονται κατωτέρω και ότι θα επιτρέψουν στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας να ελέγχει την επεξεργασία τους όσον αφορά τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις αυτές.

Τέλος, τα δεδομένα μπορούν να διαβιβάζονται περαιτέρω σε δημόσιες αρχές και ιδρύματα, καθώς και σε νομικούς μας συμπαραστάτες (νομικούς και ασφαλιστικές εταιρείες), για νόμιμους σκοπούς.

Εκτός από τα παραπάνω, τα Δεδομένα δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους, ιδιώτες ή νομικά πρόσωπα και δεν θα διαδοθούν.

Η Εταιρεία μας δεν μεταβιβάζει Προσωπικά Δεδομένα εκτός ΕΕ, και αν χρειαστεί (για παράδειγμα, προκειμένου να χρησιμοποιήσουμε υπηρεσίες Cloud) αυτό θα γίνει με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στα άρθρα 44 και επόμενα του ΓΚΠΔ, όπως με τη συναίνεσή σας, την εφαρμογή τυποποιημένων συμβατικών ρητρών που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή σε χώρες που θεωρούνται ασφαλείς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

Δεδομένα ανηλίκων

Η εταιρεία μας δεν διαχειρίζεται δεδομένα ανηλίκων

 

Cookies και συναφείς τεχνολογίες

Όπως οι περισσότερες ιστοσελίδες, έτσι και εμείς, χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες κατά την πρόσβαση και περιήγησή σας στην Ιστοσελίδα μας , προκειμένου να καταστήσουμε αυτή κατά το δυνατόν άνετη και αποτελεσματική.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής με την οποία αποκτά πρόσβαση στην ιστοσελίδα ο χρήστης. Τα cookies είναι μοναδικά για το κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού (web browser, π.χ. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera κτλ.) και περιέχουν ανωνυμοποιημένες πληροφορίες, οι οποίες αφορούν τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και τις συσκευές που χρησιμοποιείτε.

 

Τύποι cookies που χρησιμοποιούμε:

α)  Cookies τεχνικά και λειτουργικότητας (απαραίτητα)

Τα εν λόγω cookies είναι υπεύθυνα για βασικές λειτουργίες του δικτυακού τόπου και της εφαρμογής μας. Είναι απαραίτητα για να μπορείτε να περιηγείστε στον ιστότοπό μας και για να έχετε πρόσβαση στις διάφορες ενότητες αυτού. Η παροχή των βασικών διαδικτυακών υπηρεσιών του ιστοτόπου δεν είναι δυνατή χωρίς αυτά τα cookies.

β) Cookies στατιστικής ανάλυσης και επίδοσης

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, όπως π.χ. τον ιστότοπο από τον οποίο προήλθε η επίσκεψή σας, τις σελίδες που επισκέπτεστε συχνότερα, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιήσατε κ.λπ. Τα χρησιμοποιούμε με σκοπό την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτίωση της επίδοσης του ιστοτόπου μας. Συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες στατιστικές πληροφορίες, που δεν μπορούν να οδηγήσουν σε ταυτοποίηση του επισκέπτη.

Πληροφορίες για την υπηρεσία Google Analytics

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Analytics για την καταγραφή της επισκεψιμότητας και τη βελτίωση του ιστοτόπου μας. Η Google Analytics χρησιμοποιεί cookies για την αποθήκευση ορισμένων πληροφοριών, όπως η διάρκεια της επίσκεψης στην ιστοσελίδα, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται, η τοποθεσία από την οποία προήλθε η επίσκεψη και η συχνότητα των επισκέψεων. Προκειμένου να έχουμε πρόσβαση στα δεδομένα αυτά, επιτρέπουμε στη Google Analytics να τοποθετεί cookies στον σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή ή της όποιας ηλεκτρονικής συσκευής του επισκέπτη. H υπηρεσία Google Analytics ανήκει στην εταιρεία Google Inc. Περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική επεξεργασίας των δεδομένων σας από τη Google μπορείτε να βρείτε εδώ, και και για τη χρήση cookies στο πλαίσιο της υπηρεσίας Analytics, εδώ. Τεχνικές πληροφορίες για τα cookies της Google Analytics είναι διαθέσιμες εδώ.

Έχετε τη δυνατότητα να αποκλείσετε συνολικά τη συλλογή δεδομένων σας μέσω της Google Analytics, εγκαθιστώντας στον browser σας το πρόσθετο:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

γ) Cookies εμπορικής προώθησης/στοχευμένης διαφήμισης

Χρησιμοποιούμε cookies (ενδεχομένως και τρίτων μερών όπως Doubleclick/Google κ.ά.) για την προβολή εξατομικευμένων διαφημίσεων, προσαρμοσμένων στις δικές σας προτιμήσεις. Μέσω ενός μοναδικού αριθμού (ID) αναγνωρίζονται πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP σας, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, ποια διαφήμιση έχει ήδη προβληθεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας και αν έχετε αποκτήσει πρόσβαση σε μία ιστοσελίδα μέσω μιας διαφήμισης ή από ποια γεωγραφική τοποθεσία προέρχεται η επίσκεψή σας. Έχετε τη δυνατότητα να  απορρίψετε την εγκατάσταση των εν λόγω cookies με αποτέλεσμα οι διαφημίσεις που σάς προβάλλονται να μην είναι προσωποποιημένες.

 

Διαχείριση των cookies

Μπορείτε να αποφασίσετε μεμονωμένα ή συνολικά για την αποδοχή των cookies κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να ενημερώνεστε για τη ρύθμιση των cookies και να αποφασίζετε για την αποδοχή ή τον αποκλεισμό τους. Κάθε πρόγραμμα περιήγησης διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που διαχειρίζεται τις ρυθμίσεις των cookies. Αυτό περιγράφεται στο μενού βοήθειας κάθε προγράμματος περιήγησης, το οποίο εξηγεί πώς μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies. Ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε:

Internet Explorer

Firefox

Chrome

Safari

Opera

Παρακαλούμε, έχετε υπόψη σας ότι πρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ξεχωριστά σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης και σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι τυχόν περιορισμός των cookies θα σας εμποδίσει να χρησιμοποιείτε πλήρως ορισμένες από τις υπηρεσίες μας και δεν θα μας επιτρέπει να βελτιώνουμε και να εξατομικεύουμε την πλοήγησή σας στον ιστότοπό μας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies στους δικτυακούς τόπους www.allaboutcookies.org και www.youronlinechoices.eu.

Εναλλακτικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies από τρίτα μέρη μέσω της σχετικής υπηρεσίας της Network Advertising Initiative.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούμε.

 

Δικαιώματα των Υποκειμένων

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διευθύνσεις που αναφέρονται στην «Εισαγωγή» παραπάνω, για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τα Άρθρα 15 επ. του ΓΚΠΔ, δηλαδή τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (κατά περίπτωση), περιορισμού της επεξεργασίας ή εναντίωσης στην επεξεργασία. Μπορείτε, για παράδειγμα, να ζητήσετε  μία ενημερωμένη λίστα των ατόμων που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, να λάβετε επιβεβαίωση για το εάν επεξεργαζόμαστε ή όχι προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με εσάς, να ελέγξετε το περιεχόμενό τους, την πηγή, την ορθότητα και την τοποθεσία τους (επίσης σε σχέση με τυχόν τρίτη χώρα), να ζητήσετε αντίγραφο, να ζητήσετε τη διόρθωσή τους και να περιορίσετε την επεξεργασία τους, ακόμη και τη διαγραφή τους, εάν έχει εφαρμογή.

Μπορείτε πάντα να αναφέρετε σχόλια και να υποβάλλετε καταγγελίες στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων, Λεωφ. Κηφισίας 1-3, GR 115 23, Αθήνα, Τηλεφωνικό Κέντρο: + 30-210 6475600 ή στο http://www.dpa.gr/

Σεπτέμβριος 2019